Dates, horaris i informació

8 pessebres vivents que no et pots perdre aquest Nadal

El dia de Sant Esteve i també els dies 1, 6 i 7 de gener es poden aprofitar per descobrir un d'aquests magnífics muntatges

Redacció

Pessebre vivent d'Ardèvol

Dilluns 26 de desembre i els dies 1, 6 i 7 de gener, representacions a les 18.30 i a les 19.30 h, al nucli d’Ardèvol, del municipi de Pinós. Trobada al local social. El poble, escassament de cent habitants, reuneix prop de dos-cents actors, tant locals com dels pobles veïns, per fer les representacions del pessebre vivent des de fa vint-i-nou anys. En acabar, botifarrada popular. Entrades: 15 euros, i 6 euros infants de 3 a 9 anys. Menors de 3 anys, entrada gratuïta. A la venda exclusivament a entradessolsones.com. Més informació 621 300 262 o pessebreviventardevol.cat. 

Pessebre Vivent del Bages, Fals

Dilluns 26 de desembre i els dies 1, 6 i 7 de gener, a les 18 i a les 19h; diumenge 8 de gener, a les 18 h; a les Torres de Fals. Espectacle amb més de 40 anys d’experiència en el qual participen 250 persones de Fals, Rajadell i altres pobles. Entrades: 12 euros. Fins a 14 anys: 6 euros. Membres del Club Super3 (fins a 15 anys), gratuït. A la venda només a pessebre.cat. Preu per a grups (mínim 20 persones). Contacte: pessebre@gmail.com. Organització: Associació Cultural Recreativa de Fals.

Pessebre vivent del Pont Llarg, Manresa

Dilluns 26 de desembre, de 18 a 20.30 h, al camí de Juncadella, al final de l’avinguda Universitària. Escenes típiques d’un pessebre vivent clàssic, situat a les eres de les primeres cases de pagès del regadiu del Poal i sota l’aqüeducte del Pont Llarg. Reserva d’entrades a: entrades.pessebres-vivents.cat. Entrades: gratuït fins a 6 anys; de 7 a 10 anys, 3 euros; la resta, 5 euros. Organització: Pessebre Vivent de la Parròquia de la Mare de Déu de l’Esperança. Col·laboració: Grup Escènic Nostra Llar del Poble Nou, Casal Cultural de Dansaires Manresans i Grup Sardanista Dintre el Bosc.

Pessebre vivent de Piera

Diumenge 25 de desembre, de 18 a 21 h, del carrer de la Plaça fins a la plaça de l’Església. Representació de quadres i escenes de la vida de Jesús al nucli antic de la vila. Entrades: 4 euros (a partir de 12 anys). Organitza: Comissió del Pessebre Vivent.

Pessebre vivent de la Pobla de Claramunt

Dilluns 26 de desembre, sessions a les 18 i a les 19.30 h, als voltants dels racons del nucli antic. 

Pessebre Vivent dels Prats de Rei

Dilluns 26 de desembre i els dies 1, 6 i 8 de gener, a les 18.30 h, pels carrers i places de la vila. Esdeveniment que celebra la seva 51a edició. Una de les característiques més destacades és que els actors parlen de viva veu i que té música pròpia composta per monsenyor Valentí Miserachs. Entrades: 10 euros, i 7 euros de 5 a 12 anys. A la venda a www.acrsigarra.cat/pessebreprats. Més informació: 621 191 058, 639 126 455 o pessebreparats@gmail.com. Organització: Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra.

3r Pessebre Vivent de Món Sant Benet, Sant Fruitós

Dilluns 26 de desembre i diumenge 1 de gener, tres sessions diàries, a les 18, a les 19 a les 20 h. L’únic pessebre vivent que passa dins d‘un monestir mil·lenari. Es tracta d’una proposta ambiciosa i atípica de pessebre que combina representacions d’escenes clàssiques per part d’un centenar d’actors amb l’aplicació d’efectes d’última generació com videoprojeccions. Entrades: 12 euros els adults i 6 euros els infants. Més informació: monsantbenet.com.

Pessebre vivent de Viver i Serrateix

Diluns 26 de desembre, a les 18 h, al monestir de Santa Maria de Serrateix. Seguidament, torrades a la plaça. El preu de l’entrada serà en benefici de La Marató.