Plans en família: descobreix els parcs de Nadal on portar els més petits de la casa els pròxims dies

Et llistem els parcs infantils nadalencs més destacats de les comarques de casa nostra, amb els seus horaris i dies d'obertura

Infants a l'edició del Campi Qui Jugui de 2022

Infants a l'edició del Campi Qui Jugui de 2022 / Alex Guerrero

Redacció

Busques plans per esprèmer al màxim els últims dies abans de la tornada a l'escola dels més menuts de la casa? Doncs apunta, perqué t'hem preparat un resum dels parcs de Nadal més destacats que es faran a la Catalunya central durant els pròxims dies. Idonis per passar una estona en família!

ARGENÇOLA

  • Casalet de Nadal: Divendres i els dies 2 i 3 de gener, de 10 a 13 h, al local social de Clariana. Espai de lleure i cultura pensat per als infants: jocs, tallers de manualitats, excursions... A partir de 5 anys. Activitat gratuïta. Cal fer inscripció a argencola.cat. Organització: Ajuntament d’Argençola.

CANET DE FALS

  • Parc de Nadal: Divendres, de 16 a 20 h, al local social de Canet de Fals. Organització: Fonollosa Jove.

CARDONA

  • «Per Nadal... Esplaia’t!»: Divendres i els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, de 10 a 13 h, a l’Esplaia’t (sala annexa de la biblioteca Marc de Cardona). Organització: Ajuntament de Cardona.

CASTELLGALÍ

  • Nadalgalí: Dimarts, dimecres i dijous, de 16.30 a 20.30 h, al pavelló municipal. Parc de Nadal amb inflables i moltes activitats per als infants.

IGUALADA

  • 38è Saló de la infància: «Enllaça’t al Saló»: Divendres i dissabte i els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10.30 a 14 i de 15.30 a 19 h; i diumenge, de 10.30 a 14 h. A l’escorxador. Entrades: de 3 a 12 anys matí o tarda: 4 euros. Abonaments de 4 entrades: 11 euros. Menors de 3 anys i acompanyants majors de 12 anys: gratuït. A la venda a Tiquets Igualada i al Punt de difusió cultural de La Sala (Garcia Fossas, 2).

MANRESA

  • Campi qui jugui: Fins al 4 de gener, de 16 a 20.30 h, al Palau Firal. El dia 31 de desembre tancarà a les 20 h. Saló de la Infància i la Joventut de Manresa on els infants i adolescents fins als 14 anys podran gaudir de diferents propostes de lleure. Enguany l’eix temàtic gira al voltant dels continents, destacant la diversitat cultural del planeta. Entrades: 6 euros per infants de 4 a 16 anys i 2 euros pels adults. A la venda a www.lasequia.cat/campiquijugui/. Consultar descomptes. Organització Associació Campi qui Jugui i Ajuntament de Manresa.

NAVÀS

  • Jugamenut: Divendres, de 16 a 20 h, al pavelló Blau. Tallers i jocs infantils. Entrades: 3 euros majors de 3 anys (inclosos). Gratuït pels menors de 3 anys. Organització: Ajuntament de Navàs i el Raig. Col·laboració: Agrupament Escolta Ali-Bei.

ÒDENA

  • Parc de Nadal: Divendres, de 10 a 13 i de 17 a 20 h, al pavelló municipal Mestre Vila Vell. Entrades: 3 euros. Adreçat a famílies i infants de 0 a 16 anys. Organització: Àrea de Joventut i Educació de l’Ajuntament d’Òdena. De 17 a 20 h, especial activitat de joc d’escapada de la comissió jove d’Òdena Gargantua Odonenca. Adreçat a infants de 1r de Primària a 1r d’ESO.

PIERA

  • Saló de la infància i joventut: Divendres, de 10.30 a 13.30 i de 16.30 a 19.30 h. Dissabte, de 10 a 14 h. A la Nau de Cal Sanahuja. Taller de màgia, taller de globoflèxia, taller de maquillatge infantil, espai Montessori per a infants de 0 a 3 anys, rocòdrom, selva d’animals, espai de consoles i videojocs, tallers musicals a càrrec de l’Aula Municipal Maria Escolà i Cases (matins i tardes) i concert de gòspel per a infants. Les dues primeres hores seran amb activitats sense soroll ambiental. Organització: Nau de Cal Sanahuja.

EL PONT DE VILOMARA

  • Parc de Nadal: Dimarts, dimecres i dijous, de 16.30 a 19.30 h, a la sala polivalent. Organització. Ajuntament del Pont de Vilomara.

PUIGCERDÀ

  • Parc de Nadal: Avui i dissabte i també dimarts, dimecres i dijous, de 16 a 20 h, al pavelló poliesportiu.

PRATS DE LLUÇANÈS

  • «Juguem a Prats»: Avui, al pavelló. Inflables, zona infantil, contes del món, estalladors, colla gegantera, anunciada de l’arribada dels carters i carteres reials i més sorpreses.

SALLENT

  • Parc de Nadal: Fins dissabte i del 2 al 4 de gener, de 17 a 20 h, al pavelló d’esports Agustín Rueda. Es faran activitats lúdic-esportives com bàsquet, futbol, vòlei, inflables, tallers, zona infantil... Adreçat a infants de 2 a 14 anys. Organització: Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

SANT ESTEVE SESROVIRES

  • Jovinfant: Fins dissabte i els dies 2 i 3 de gener, de 10.30 a 13.30 i de 16 a 19 h, al pavelló. Per a infants de 3 a 14 anys.

ST SALVADOR DE GUARDIOLA

  • Parc de Nadal: Dimarts, dimecres i dijous, de 17 a 20 h, al pavelló municipal d’esports. Inflables, tallers, ludoteca... De 0 a 13 anys. Entrada gratuïta.

STA MARGARIDA DE MONTBUI

  • «Nadal-Àgora»: Divendres, de 17 a 20 h, i dissabte, d’11 a 14 h, a Mont-Àgora. Activitats per als infants en un ambient creatiu i nadalenc. Entrada lliure i gratuïta. Tots els infants han d’anar acompanyats d’un adult.

SANTPEDOR

  • Parc de Nadal «El mon del joc»: Divendres i els dies 2, 3 i 4 de gener, de 16 a 20 h, al pavelló Rafa Martínez. Un espai ple d’activitats lúdiques enfocades a la diversió i l’aprenentatge dels infants de 0 a 14 anys. Organització: Ajuntament de Santpedor.

LA SEU D’URGELL

  • Parc de Nadal: Divendres , d’11 a 13 i de 16 a 19 h, al poliesportiu. Inflables, jocs gegants, espai de 0 a 3 anys, espai de 0 a 5 anys, tallers, animacions, circuit vial... Entrades: 2 euros. Edat: de 0 a 12 anys. Organització: Ajuntament.

SÚRIA

  • Parc de Nadal: Dimecres 3 i dijous 4 de gener, al pavelló municipal d’esports. Organització: Ajuntament de Súria.

VILANOVA DEL CAMÍ

  • Saló de la infància: Fins dissabte, de 10.30 a 13.30 i de 17 a 20 h. Preu: 2 euros/dia. Abonament 4 dies: 7 euros. Gratuït per a infants menors de 3 anys i adults acompanyants. Organització: regidoria d’Infància i Joventut.