En quina posició actuarà Blanca Paloma a la gran final d'Eurovisió 2023?

La representant d'Espanya interpretarà 'Eaea' a la primera meitat del festival europeu

Blanca Paloma durant un assaig

Blanca Paloma durant un assaig / EBU

EP

La representant espanyola a Eurovisió 2023, Blanca Paloma, actuarà en el vuitè lloc amb la seva cançó 'Eaea' a la final del certamen europeu de la cançó que tindrà lloc aquest dissabte 13 de maig a l'escenari del M&S Bank Arena de Liverpool, al voltant de les 21.45 hores.

Les austríaques Teya & Salena seran les encarregades d'obrir la gala i Mae Muller, del Regne Unit, tancarà la 67a edició del Festival. Blanca Paloma actuarà just després d'Andrew Lambrou de Xipre i abans de Loreen, que representa a Suècia amb el seu tema 'Tattoo'.

Dissabte passat, Blanca Paloma va triar per atzar actuar en la primera meitat de la gran final i aquesta passada matinada, després de conèixer els classificats de la segona semifinal, la BBC i els productors de la Unió Europea de Radiodifusió (UER) han assignat un lloc a cada país, que es detalla en el compte oficial d'Eurovisió a Twitter que ha publicat l'ordre d'actuació de la final d'Eurovisió 2023.

La representant d'Espanya cantarà en la mateixa posició amb la qual ABBA va guanyar el Festival d'Eurovisió en 1974 amb 'Waterloo'. Va ser la mateixa posició amb la qual la sueca Carola va guanyar el festival per a Suècia el 1991 amb 'Fangad av en stormvind; el 1998, Dana International, d'Israel, es va emportar la victòria amb 'Diva' i el 1963, Dinamarca va aconseguir la seva primera victòria de la mà de Grethe & Jorgen Ingmann.

La 67a edició del Festival es podrà seguir en directe aquest dissabte en La 1 d'RTVE, a RTVE Play, a TVE Internacional i a RNE.