Última oportunitat: avui pots guanyar dos forfets i dues baixades en trineu a Les Angles

A Regió7, celebrem els 60 anys de l'estació de l'Alta Cerdanya amb diferents jocs. Aquest Sant Esteve, obrim el darrer de tots ells

El trineu Lou Bac Mountain

El trineu Lou Bac Mountain / LES ANGLES

Redacció

Per celebrar el 60è aniversari de l'estació de Les Angles, des de Regió7 us volem fer uns regals molt especials! Sortegem 5 paquets de 2 forfets d’un dia i 5 paquets de 2 entrades per baixar amb el trineu Lou Bac Mountain, l'atracció imprescindible de l'estació. Sensacions úniques garantides per a grans i petits! Si vols aconseguir algun d'aquests premis, tens més d'una oportunitat: cada dia, del 22 al 26 de desembre, et proposem un joc diferent. Completa'l, deixa les teves dades, i podràs optar als forfets i a les baixades amb trineu.

  • Dia 22 de desembre:2 paquets de 2 forfets d'un dia
  • Dia 23 de desembre: 2 paquets de 2 entrades per baixar amb trineu
  • Dia 24 de desembre: 2 paquets de 2 forfets d'un dia
  • Dia 25 de desembre: 2 paquets de 2 entrades per baixar amb trineu
  • Dia 26 de desembre: 1 paquet de 2 forfets d'un dia i 1 paquet de 2 entrades per baixar amb trineu per a un únic guanyador!

Coneixes el Lou Bac Mountain?

A partir d'1,25 metres i 8 anys, les persones tenen accés a aquesta atracció en solitari. Aquesta pista de trineu, classificada en el TOP 10 del món, és l’atracció imprescindible de l'estació. Una baixada de 2.000 metres! El trineu està muntat sobre un monorail que descendeix 2.000 metres amb un desnivell de 430 metres. Pot arribar a una velocitat màxima de 42 km/h. Es pot accedir al trineu de la montanya Lou Bac a través del telefèric Les Pèlerins.

Regió7 farà arribar per correu electrònic els forfets i entrades per baixar en trineu als guanyadors de cada concurs. Aquestes, es podran fer servir durant la present temporada a l'estació de Les Angles. Troba més informació sobre les bases a dins del joc.

Subscriu-te per seguir llegint

TEMES