La celebració dels 45 anys de Regió7: un 2024 per recapitular i mirar endavant

Una festa de celebració, una publicació de referència i una sèrie de converses en seran les fites principals

Els Premis Regió7

Els Premis Regió7 / Oscar Bayona

Redacció

La celebració del 45è aniversari que s’escau exactament avui s’allargarà durant tot un any, amb la voluntat de subratllar la importància de l’aconseguit fins ara i de projectar nous objectius per al futur. Regió7 considera que la celebració no ha de ser una ocasió per complaure’s en la nostàlgia, sinó una injecció d’energia per mantenir l’impuls endavant.

Els actes de celebració tindran quatre eixos principals inspirats per la voluntat de celebrar, reflexionar sobre el passat, i buscar les claus del futur: una gran celebració festiva, un suplement que plantegi una reflexió a fons sobre aquests 45 anys i el temps que ens espera, una edició especial de l’acte dels premis anuals del diari i una sèrie de converses sobre els grans temes que hi haurà presents en l’agenda informativa durant els darrers anys.

Els actes públics seran el dels premis anuals del diari, enguany amb un caràcter especial, i un de nou i únic, que tindrà lloc a la primavera i que vol ser una celebració amb totes les de la llei, una gran festa de celebració de l’aconseguit i d’agraïm ent a tothom que ens ha ajudat a aconseguir-ho. El diari desitja compartir aquest gran moment amb els equips que l’han elaborat, els anunciants que hi han confiat els lectors fidels que l’han seguit.

La publicació que deixarà testimoni per a sempre d’aquesta efemèride serà un suplement extens que es publicarà passat l’estiu i en el qual es passarà revista a la trajectòria del diari i també al seu temps, i posarà els llums llargs per il·luminar la societat a la qual el diari servirà durant els propers 45 anys. Es vol que sigui una publicació consultable i de referència.

En aquesta mateixa línia, el diari organitzarà una sèrie de converses entre personalitats de primer nivell que debatran sobre el món que ve i els temes que dominaran l’agenda dels propers anys. El calendari s’anunciarà properament.