Vols saber els beneficis que té el romaní per la salut?

Millorarà la teva funció cognitiva

T'ajudarà a combatre l'estrès i l'ansietat

Tens ansietat? El remei natural contra ella: el romaní

Tens ansietat? El remei natural contra ella: el romaní / jcomp

M. A. R.

Cada vegada són més les persones que utilitzen remeis naturals per a cuidar la seva salut; i no és per menys! Hi ha infinitat de remeis naturals que ens poden ajudar a combatre malalties i a garantir una mica salut. Avui, us venim a explicar els beneficis del romaní, aquesta herba aromàtica que molts dels nostres avantpassats han utilitzat per a les seves propietats medicinals. Aquesta herba és rica en flavonoides i antioxidants. Tot i que, una de les seves propietats més conegudes és l'ajuda que fa a l'hora de millorar la funció cognitiva.

Diversos estudis han demostrat que el romaní pot ajudar a millorar la memòria, la concentració i l'atenció. També pot ajudar a reduir l'estrès i l'ansietat, fet que pot conduir a una millora en el rendiment cognitiu. Una altra propietat beneficiosa del romaní és la seva capacitat per combatre l'envelliment.

El romaní ajuda a combatre diverses malalties

El romaní ajuda a combatre diverses malalties / -

Els antioxidants presents al romaní poden ajudar a protegir les cèl·lules del dany oxidatiu, cosa que pot contribuir a endarrerir el procés d'envelliment. També poden ajudar a millorar la salut de la pell i els cabells. Finalment, el romaní també té propietats antiinflamatòries.

Les propietats antiinflamatòries del romaní poden ajudar a alleujar el dolor i la inflamació associats a diverses condicions, com ara l'artritis, la fibromiàlgia i la síndrome de l'intestí irritable.