Iniciativa

Nits de teatre i hotel, la nova iniciativa per promoure la cultura a BCN

Gràcies a l'acció 'Gaudim de la Cultura', que organitza el Gremi d'Hotels de Barcelona, els espectadors podran gaudir d'un 15% de descompte en hotels participants

Bagués

Bagués

Les nits de teatre es tornen més màgiques gràcies a la nova iniciativa del Gremi d'Hotels de Barcelona: poder dormir la mateixa nit de l'espectacle en alguns dels millors hotels de la ciutat. Aquesta proposta, que ha impulsat el gremi conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona i amb el suport de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), busca fomentar i complementar l'assistència a les produccions teatrals que tenen lloc a la capital catalana. D'aquesta manera, aquelles persones que assisteixin al teatre a Barcelona, independentment de l'obra i de la sala, tindran la possibilitat de passar la nit en allotjaments hotelers seleccionats amb un descompte del 15%. L'acció, anomenada 'Gaudim de la cultura', estarà vigent fins al 19 de novembre i compta amb la participació de més de 65 hotels situats a Barcelona.

Com gaudir de la campanya

D'aquesta manera, els usuaris hauran de fer la reserva directament amb l'hotel, ja sigui per telèfon o per correu electrònic, i se'ls aplicarà un descompte del 15% sobre el preu de l'habitació la mateixa nit de l'espectacle. Per a això, els espectadors que vulguin gaudir d'aquestes avantatges econòmiques hauran de presentar les entrades del teatre, ja sigui en format físic o en PDF, per acreditar que el dia de la reserva coincideix amb el dia de l'assistència a l'obra teatral. Aquests descomptes no són, en cap cas, acumulables a altres ofertes que aplicquin els hotels.

A través d'aquesta iniciativa, es busca impulsar tant la cultura com el sector hoteler a la ciutat de Barcelona. Dos sectors que, després de patir una gran debacle econòmica, comencen a recuperar les xifres pre-pandèmiques. El President del Gremi d'Hotels de Barcelona, Jordi Clos, valora molt positivament aquesta campanya: "Un any més posem en marxa una campanya que ens permet apropar i dinamitzar sectors tan importants per a la ciutat com el cultural i l'hoteler". "Estem segurs que aquesta serà una proposta molt atractiva, que animarà molts espectadors a gaudir d'una experiència cultural i d'oci molt completa", afegí Clos.

Tota la informació es pot trobar a la web i els hotels adherits a aquesta campanya també es poden consultar amb l'etiqueta oficial #gaudimdelacultura, mitjançant l'app gratuïta Diskover, una aplicació que, en temps real, connecta els ciutadans amb el seu entorn, la seva cultura i les seves activitats.

Hotels participants

Abba Balmoral

Abba Garden Hotel

Alimara Barcelona Hotel

Andante Hotel

Astoria

Bagués

Balmes

Barcelona Catedral

Barcelona Princess

Barcelona Universal

Best Western Premier Hotel Dante

Cotton House Hotel

Derby

El Avenida Palace

Evenia Rocafort

Evenia Roselló

Four Points By Sheraton 

Barcelona

Gallery Hotel

Gran Hotel Havana

Gran Hotel La Florida

Granados 83

Grand Hotel Central   

Barcelona

Granvía

Grums Barcelona

H10 Art Gallery

H10 Casa Mimosa

H10 Casanova

H10 Catalunya Plaza 

Boutique Hotel

H10 Cubik

H10 Itaca

H10 Metropolitan

H10 Montcada Boutique Hotel

H10 Port Vell

H10 Racó del Pi

H10 Universitat

H10 Urquinaona Plaza

Happy People – Gaudi Sant Pau

Hotel Barceló Sants

Hotel España Ramblas

Hotel Midmost

Hotel Miramar Barcelona

Iberostar Selection Paseo de Gracia

Ibis Styles Barcelona City Bogatell

Jazz D Kimpton Vividora Hotel

Majestic Hotel & Spa Barcelona

Mandarin Oriental, Barcelona

Negresco Princess

NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

Novotel Barcelona City

Ohla Barcelona

Ohla Eixample

Pulitzer Barcelona

Regina Barcelona

Renaissance Barcelona Hotel

Room Mate Carla

Room Mate Gerard

Royal Passeig de Gràcia

Royal Ramblas

Soho House Barcelona

Sonder Casa Luz

Sonder DO

Sonder La Casa del Sol

Sonder Le Palacete Barcelona

Sonder Vasanta

The Barcelona EDITION

The Hoxton, Poblenou

The One Barcelona

Consulta el llistat complet aquí.