El bisbe emèrit de Solsona Xavier Novell i l'escriptora Sílvia Caballol ja són pares de dues nenes, Coaner i Míriam, segons ha confirmat una font propera de la família a aquest diari. La parella fa poc més de quatre mesos que es va casar al jutjat de pau de Súria.

El nom de Coaner és en honor de l'església i la marededéu de Coaner, propera a Súria, però en terme de Sant Mateu de Bages.

Novell va sorprendre el passat 23 d’agost de l'any passat en anunciar la seva renúncia al càrrec de bisbe de Solsona. Hi renunciava per uns motius «estrictament personals» dels quals no en donava més detalls. Dues setmanes després va transcendir que va ser perquè el bisbe emèrit mantenia una relació sentimental amb Sílvia Caballol, una psicòloga i escriptora bagenca, segons va avançar el portal Religión Digital i van confirmar a Regió7 fonts de l’entorn de la parella.

L'enllaç de la parella pel civil es va fer el 22 de novembre a Súria en la intimitat familiar i només amb la presència dels testimonis que eren la mare de Caballol i el seu company.

L'exbisbe de Solsona, Xavier Novell, i Sílvia Caballol, en l'arribada al seu casament TV3