El Zoo del Pirineu convida els visitants a alimentar les cries

La fundació vol implicar el públic en la cura dels animals salvatges

Un jove visitant dona menjar a una de les aus del zoo

Un jove visitant dona menjar a una de les aus del zoo / ZOO DEL PIRINEU

Redacció

La Fundació Zoo del Pirineu convida els visitants al llarg d'aquest mes de juny a viure de primera mà l’esforç que fa aquesta entitat privada. Els visitants podran alimentar a alguns dels animals durant la visita guiada, ja que les cries en aquest temps necessiten menjar molt sovint.

La petita femella de senglar Maggie, rescatada d’una carretera, es quedarà de per vida al refugi i necessita contacte amb persones que hauran de substituir la seva família natural. Per això, durant les pròximes setmanes participarà a l'activitat del Toca toca, però d’una manera inversa. No seran els visitants que la tocaran, sinó que ella tindrà la llibertat d’apropar-se i «tocar» els visitants que vulgui conèixer.

Les persones que donen suport a l'entitat d'una forma regular tindran l’oportunitat de viure de primera mà a què es destina la seva contribució i ajudaran amb l’alimentació de les cries. No obstant això, els animals amb risc alt d’humanitzar-se es quedaran en espais no accessibles pels visitants. Per la seva futura alliberació és necessari que creixin amb el mínim contacte amb humans possible.

Des de la Fundació Zoo del Pirineu volen animar les persones a visitar el refugi durant el mes de juny o fer-te soci o sòcia per la necessitat de tenir cura dels animals salvatges.