Solsona obre les inscripcions per a l'activitat dirigida al parc de patinatge al juliol

La proposta "Enrampa't" continuarà els dilluns i els dimecres de sis a vuit de la tarda per a infants i joves de 6 a 14 anys

L'Ajuntament de Solsona obre les activitats al parc de patinatge

L'Ajuntament de Solsona obre les activitats al parc de patinatge / AJ. SOLSONA

Redacció

Les instal·lacions esportives a l’aire lliure són una de les alternatives més freqüentades pels infants i joves les tardes d’estiu. L’OAC de Ajuntament de Solsona obre les inscripcions per a l’activitat dirigida al parc de patinatge que es reprograma durant el juliol. Enrampa’t es durà a terme els dilluns i dimecres del 3 al 26 de juliol de sis de la tarda a vuit del vespre.

Emmarcada dins el projecte de convivència A camp obert, amb la coordinació de l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Solsonès, l’activitat Enrampa’t és oberta a tota la població de 6 a 14 anys aficionada al patinet, el monopatí o els patins. Amb un màxim de 15 places per setmana, tècnics esportius de Gesport dinamitzen la pista de patinatge en funció de les inquietuds de cada participant.  

Les inscripcions, que són gratuïtes, es cursen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori o bé per correu electrònic a serveis.socials@elsolsones.cat i es poden fer per setmanes. La documentació que cal omplir es pot descarregar aquí: https://www.ajsolsona.cat/documents/accio-social-i-colb7lectius/inscripcio-a-lactivitat-enrampat-del-juliol-de-2023/view

Esport i valors

A camp obert és un projecte comunitari iniciat a Solsona el 2019 i consolidat any rere any. La seva voluntat és dinamitzar, cohesionar i revitalitzar espais públics com a zones d’esbarjo saludables i, alhora, fomentar l’accés a les activitats de lleure tot facilitant la integració de diferents col·lectius. Per mitjà dels jocs i la pràctica esportiva s’hi treballen valors com l'amistat, el respecte a la diferència i la convivència.