El parc de l'Hort del Bisbe de Solsona estrena una estructura de cal·listènia

Aquesta instal·lació esportiva a l’aire lliure ha estat l’actuació més votada en el si del Consell d’Adolescents de l’últim curs

El nou equipament s'ha acabat d'instal·lar avui mateix

El nou equipament s'ha acabat d'instal·lar avui mateix / AJ Solsona

Redacció

Des d’avui, els joves i la població adulta de Solsona disposen d’un recurs més per a la pràctica esportiva lliure a l’exterior. S’hi ha instal·lat una estructura de cal·listènia per a l’entrenament amb el propi pes corporal, una pràctica cada vegada més popular. Aquesta és l’actuació amb més consens en el si del Consell d’Adolescents de Solsona.

La cal·listènia és un exercici físic pensat per a contribuir al desenvolupament de la força i la gràcia en moviment. Els últims anys guanya adeptes en part pel fet de permetre exercitar-se a l’aire lliure gratuïtament i sense horaris. Aquesta va ser una de les principals sol·licituds a l’Ajuntament de Solsona per part del Consell d’Adolescents, en el darrer curs molt centrat en les infraestructures esportives.

El nou equipament ha tingut un cost de 5.500 euros, finançat a través del pressupost del Consell d’Adolescents i una partida de la regidoria de Joventut. Des del consistori s’ha considerat el parc de l’Hort del Bisbe un emplaçament idoni tant pel seu caràcter cèntric com per l’espai disponible. No es descarta que els pròxims mesos s’ampliïn les possibilitats del parc amb noves instal·lacions.