La campanya de vals de Nadal de Solsona deixa 8.840 euros als establiments locals

Per tercer any s'ha impulsat des de l'Ajuntament la campanya “Jo compro a Solsona”

Maxi Kids, al carrer del Castell, ha estat un dels nous establiments participants a la iniciativa

Maxi Kids, al carrer del Castell, ha estat un dels nous establiments participants a la iniciativa / AJ Solsona

Redacció

La campanya de vals de Nadal de Solsona es va traduir en una despesa de 8.840 euros als establiments locals, segons l'Ajuntament. De les 14.850 butlletes repartides durant la primera quinzena de desembre pels 77 establiments adherits, se’n van premiar 471 amb premis directes de 20 euros i es van gastar prop de 8.000 euros, als quals cal sumar els tres premis de 250 euros cadascun sortejats per la regidoria de Desenvolupament Local, que per tercer any ha dut a terme la iniciativa “Jo compro a Solsona”.

“La campanya funciona bé i ens sentim còmodes amb el format que ha adoptat, motiu pel qual tenim la voluntat de donar-li continuïtat cada any”, apunta el regidor de l’àrea, Ramon Montaner. El volum de botigues, bars i restaurants és lleugerament superior al de l’any passat, fet que demostra la consolidació d’aquesta acció coordinada per l’Agència de Desenvolupament Local.

Tot i que la partida destinada a la campanya en aquesta última edició era inferior a la de l’any anterior, es va repetir l’experiència d’incentivar les compres al comerç local repartint butlletes per dinamitzar aquest sector econòmic les setmanes prèvies a les festes.

Per beneficiar-se dels vals, calia comprar o consumir durant la primera quinzena de desembre en algun dels 77 establiments adherits. Per cada compra es rebia una butlleta i s’havia de comprovar si era premiada en una plataforma en línia. En cas de tenir premi, es rebia un correu electrònic amb els vals valorats en 20 euros per gastar fins al 24 de desembre a qualsevol dels bars i botigues participants a la campanya. Així mateix, entre les butlletes no premiades de les persones empadronades a Solsona el 19 de desembre es va realitzar el sorteig de tres premis de 250 euros en vals de compra.