Prop de 200 alumnes del Solsonès i de l'Escola de Música Joan Roure interpretaran una cantata conjunta

El concert, obert a tothom, serà el dimarts 16 a dos quarts de quatre a la sala polivalent de Solsona

La cantata es farà a la sala polivalent de Solsona

La cantata es farà a la sala polivalent de Solsona / Ajuntament de Solsona

Redacció

Prop de dos-cents alumnes de quart de primària del Solsonès i dels grups vocals de l’Escola Municipal de Música Joan Roure de Solsona compartiran escenari dimarts vinent, dia 16, a la sala polivalent per interpretar la cantata infantil Rosa Joana i les set magnífiques. És un concert obert a les famílies i a tothom d’entrada lliure.

A més dels cantaires, també hi participaran set músics i set narradors amb la col·laboració del Tatrau Teatre. És la primera vegada que l’Escola Municipal de Música solsonina promou una activitat d’aquest tipus, en la qual prenen part les escoles Setelsis, Arrels i Vall de Lord.

Segons l’equip directiu, la iniciativa aconsegueix “fer xarxa amb els centres educatius de la comarca i obrir les portes de l’escola de música tot fent que els infants tinguin l’oportunitat de gaudir fent música i sent els protagonistes de l’espectacle”.

Des de fa mesos, tant els grups vocals com els alumnes de quart d’aquestes escoles treballen la cantata Rosa Joana i les set magnífiques, basada en poemes de Joana Raspall amb text de Miquel Desclot i música de Joan Josep Blay. El resultat de la fusió de totes les veus es podrà conèixer el dimarts 16 a dos quarts de quatre de la tarda a la sala polivalent.