UManresa posa en marxa la botiga online UShop per vendre publicacions i marxandatge de la Universitat

UManresa posa en marxa la botiga online UShop

UManresa posa en marxa la botiga online UShop / UManresa

Redacció

Adquirir les publicacions d’Edicions FUB serà més fàcil a partir d’ara gràcies a la posada en marxa d’UShop, la botiga online d’UManresa. Fins ara, la compra de productes relacionats amb la Universitat s’havia de fer a través de la web corporativa, un entorn que no va ser concebut per aquesta funció i que tenia moltes limitacions pel que fa a funcionalitats comercials. A més de simplificar el procés de compra, UShop serà des d’ara l’aparador tant dels llibres editats per la Universitat a través d’Edicions FUB com de tot el material de papereria i de marxandatge de la Universitat.

Publicacions, roba i papereria

Amb la voluntat d’anar creixent, UManresa ha obert UShop amb dos tipus de producte. D’una banda, s’hi poden trobar els sis llibres editats per la Universitat, majoritàriament publicacions dels àmbits de la salut i de l’empresa escrites per docents vinculats a la institució. Es tracta de publicacions molt especialitzades que sol·liciten des de diferents punts de la geografia espanyola. 

D’altra banda també s’hi podrà trobar tot el material de papereria amb la marca de la Universitat, així com marxandatge. Entre aquests productes hi ha les bosses de roba de la Universitat, ampolles reutilitzables, llibretes o bosses per transportar i protegir ordinadors portàtils.

El procés de compra en aquest nou entorn és fàcil i es podrà formalitzar en pocs clics. La plataforma ofereix la possibilitat de fer els pagaments tant amb targeta de crèdit com amb bizum. En funció del tipus de producte, es podrà rebre a casa o bé caldrà recollir-lo a la Universitat.