Descobreix el millor truc per eliminar les taques de suor o desodorant de la roba

Amb quatre productes de casa en tindràs prou per fer desaparèixer aquestes taques tan molestes i incòmodes

Netejar la roba

Netejar la roba

Redacció

Mantenir la roba neta i sense taques sembla molt fàcil amb tots els detergents que hi ha, però, realment, no ho és tant! Hi ha taques molt difícils d'eliminar com les de tomàquet per exemple, però en aquest cas concret, parlarem de les de suor o desodorant. Aquestes taques poden aparèixer cada dia en la nostra roba i tot i posar-les a la rentadora, a vegades, no acaben de marxar del tot i queda una taca de color groguenca.

Les taques de suor o de desodorant són les més difícils d'eliminar i a vegades, fins i tot, si no les podem treure, acabem llançant aquella peça que tant ens agradava per aquella taca que no marxa. Avui us duem un truc infal·lible que està arrasant a les xarxes socials. El Tiktoker Gastón té més de 400 mil seguidors i ens dona els seus consells a través del seu compte @decasa.style per eliminar aquestes taques tan difícils.

Per aconseguir eliminar definitivament aquestes taques només necessitaràs sabó blanc, sal, bicarbonat, aigua oxigenada, un raspall i una bossa de plàstic. Econòmic i amb productes que de segur tens a casa. A continuació t'expliquem els passos que has de seguir per aconseguir una roba sense taques:

  1. Posa aigua en un gibrell o a la banyera, i ensabona la peça amb el sabó blanc
  2. Afegeix una gran quantitat de sal i barreja-ho bé
  3. Afegeix bicarbonat i aigua oxigenada de 40 volums a la zona de les aixelles
  4. Raspalla aquesta àrea fins que es formi una pasta
  5. Deixa la peça en remull coberta amb una bossa, i espera entre 4 i 6 hores
  6. Torna a passar el raspall i la teva peça estarà com nova