Estàs fart de les picades de mosquit? Refrega't coco per la cara i adeu a les picades!

La teva olor corporal és el que els atrau, controlar-lo és més senzill del que pots arribar a pensar

Refrega't coco per evitar les picades de mosquits

Refrega't coco per evitar les picades de mosquits / tookapic

Hi ha persones que per la seva olor corporal, entre altres factors són el blanc dels mosquits. Estar en zones boscoses o on hi ha aigua estancada també és un perill per ser picat. Recordem que l'alimentació és clau per evitar les picades de mosquit. Segur que remeis n'has escoltat un munt, però aquest, és molt eficaç per aconseguir dormir plàcidament sense que cap mosquit se t'acosti. Utilitza coco i adeu a les picades.

Uns investigadors de la Universitat Virginia Tech han descobert que els mosquits són atrets per l'olor corporal i senten especial atracció per dos lípids de la pell. Els mosquits poden olorar-nos a 60 metres de distància i el problema és que si ens piquen ens poden transmetre diverses malalties perquè abans han picat a altres persones i no sabem què poden tenir.

Picades de mosquits

Picades de mosquits / pixabay - 41330

El truc del coco

Per camuflar la nostra olor corporal, que pot ser un gran atractiu pels mosquits, segons la nostra genètica o alimentació, tenim diverses opcions, però la millor és la d'utilitzar coco per al nostre cos. Utilitzar sabons de coco, cremes o coco natural per a la nostra pell, pot servir per a fer que no se'ns apropin. Tot i que, segons els investigadors de Virginia Tech, això no funciona en tots els casos. Així doncs, provar-ho no costa res i potser, tenim sort i podem dormir plàcidament o sopar a la terrassa sense haver-nos de preocupar constantment de les picades de mosquits.