El producte estrella per cuidar i prevenir la caiguda de cabell

Un producte natural, ideal per aconseguir brillantor i força capil·lar

A més, el seu preu és supereconòmic

El producte estrella per prevenir la caiguda de cabell

El producte estrella per prevenir la caiguda de cabell / @ benzoix

La caiguda de cabell afecta tant a homes com a dones i és un problema associat al canvi d'estació i a l'estrès, entre altres. Així doncs, si us cau una mica el cabell en fer el canvi d'estació, tardor-hivern, per exemple, no us heu d'espantar més del compte. I si esteu vivint una època d'estrès, el més recomanable és buscar eines i ajuda per tal de poder-lo fer desaparèixer. Tot i això, hi ha un remei que us ajudarà moltíssim si esteu patint aquesta pèrdua de cabells i a més, és un producte que és molt fàcil d'aconseguir i a un preu supereconòmic.

Primer de tot, hem de cuidar la nostra salut amb vitamines i més, quan fem canvi d'estació, a part d'evitar l'estrès. Practicar ioga o mindfulness pot ser molt positiu a l'hora de regular el nostre benestar emocional. Però, avui us mostrarem els beneficis de l'oli d'ametlla pel nostre cabell.

Nodrir el nostre cabell amb antioxidants, minerals i vitamines B12 i B6 és molt senzill: només necessitem seguir una dieta variada i equilibrada. Amb una pauta alimentària podem aconseguir que el nostre cabell guanyi elasticitat i que creixi més fort i sa.

cabell fort i sa

cabell fort i sa / freepik

L'oli d'ametlles pel cabell

Aquest producte és ric en vitamina E, i preveu la caiguda del cabell, mentre el nodreix. Aquesta vitamina ajuda a enfortir el nostre cuir cabellut, a donar-li elasticitat i resistència. Per a utilitzar-lo és molt senzill. Després de rentar-nos el cabell com de costum i aclarir-lo, hem d'aplicar unes gotes d'oli d'ametlles al polpís dels dits i passar-lo per les puntes amb un suau massatge, per tal que quedi ben impregnat. No ens hem de posar molta quantitat als dits perquè si no ens pot quedar greixós; amb unes gotes n'hi ha prou. Agafa la pinta i pentina't de baix a dalt, d'aquesta manera escamparàs l'oli per tot el cuir cabellut. Esperat uns minuts i aclareix els cabells amb aigua tèbia. En uns dies el canvi serà impressionat: més força i brillantor.