L'utensili de neteja més viral en Tiktok que acaba amb la pols a casa

Promet retirar amb eficàcia la brutícia d'espais de la llar difícils de netejar per un preu inferior als 6 euros

L'esponja viral de TikTok per treure la pols de casa

L'esponja viral de TikTok per treure la pols de casa / Amazon

Eduardo Calle

Alguns racons de la nostra casa són més tediosos de netejar que uns altres, i, si ets un apassionat (o obsessionat) de la neteja, voldràs tenir aquestes àrees controlades. A TikTok, s'ha fet viral un producte que nombroses gurus de neteja l'han recomanat pel seu preu, eficàcia i comoditat. Es tracta de la famosa 'esponja esborrador' com alguns l'anomenen, o també coneguda com la 'Scrub Daddy Damp Duster'. Aquesta promet retirar amb eficàcia la pols d'aquells espais que segur que no havies pensat, com ara persianes, radiadors, sòcols o miralls.

Com utilitzar-la?

Encara que l'esponja ja ve més o menys humida en l'embolcall, les expertes recomanen ruixar-la amb més aigua perquè atrapi millor la pols. Després d'això, és tan fàcil com passar l'esponja per la superfície que desitgis perquè s'impregni en ella tota la brutícia. Una vegada has acabat d'usar-la, torna a passar-la per l'aixeta i observa com es desprèn tot el que ha acumulat.

Donada la seva eficàcia, i si ets dels més ordenats, t'interessarà adquirir una d'aquestes esponges per cada zona de la teva casa. Les podràs diferenciar fàcilment, perquè estan disponibles en diversos colors i el seu preu és 5,39 € a Amazon.