El batut saciant de pera i civada amb el qual t'aprimaràs ràpidament i sense passar gana

També us ajudarà a millorar el trànsit intestinal i eliminar toxines

Batut pera i civada

Batut pera i civada / @freepik

R. A. C.

Si estàs buscant la manera de perdre pes sense passar gana, has de saber que l'important és escollir aliments nutritius que t'ajudin a sentir-te saciat per evitar, sobretot, caure en la temptació de picar entre hores.

Els aliments per sadollar són aquells que tenen un alt contingut en fibra, la qual no només afavoreix la funció intestinal, sinó que també ens ajuda a sentir-nos plens durant més temps.

Els batuts són una alternativa perfecta per això. A més, ens permeten combinar diferents aliments per obtenir begudes dolces i que ens sadollin, mentre ens ajuden a sentir-nos bé i sense gana, per tal d'aconseguir el nostre objectiu de perdre pes.

La beguda de pera, xia i civada és la millor opció per perdre pes mentre gaudeixes d'aliments saludables carregats de propietats. La pera té un alt contingut en fibra la qual ajuda a millorar la funció de l'intestí, mentre que el potassi i l'arbutina tenen propietats diürètiques per afavoreixen l'eliminació de líquids. D'aquesta manera, ens sentirem lleugers i desinflats tot el dia.

La xia és perfecta per regular la funció intestinal i per perdre pes amb més facilitat. En posar-les en remull, les llavors de xia desprenen els mucílags, una fibra soluble gelatinosa que cuida tot el tracte digestiu i arrossega les toxines cap a l'exterior.

Llavors de xia

Llavors de xia / Pixabay - allybally4b

La civada és un dels millors cereals que podem consumir si volem perdre pes, gràcies al seu alt contingut en nutrients i fibra. Resulta molt saciant, ens dona energia i alhora calma el nostre sistema nerviós.

La combinació d'aquests tres ingredients dona com a resultat un deliciós batut que s'elabora de la següent manera

Ingredients

  • 2 peres madures
  • 1 cullerada de llavors de xia
  • 3 cullerades de flocs de civada
  • 1 got d'aigua

Elaboració

  • Posem els flocs de civada i les llavors de xia en un got d'aigua. Ho taparem i ho deixarem tot en remull durant la nit.
  • Al matí, barreges la pasta formada per la civada i les llavors de xia amb la pera tallada a trossos.
  • Batrem bé durant almenys un minut, fins que la textura sigui homogènia.

El moment més adequat per prendre aquest batut és al matí, com a esmorzar, o bé al llarg del matí.