Així es fan les millors llums de carabassa de Halloween

Són fàcils de fer i el resultat et permet decorar la casa de forma espectacular

Carbasses de Hallween

Carbasses de Hallween / istock.com

Decoracion2.com / AMIC

Avui t'explicarem com pots fabricar unes boniques llanternes de carabassa per a il·luminar la teva llar en la nit més tenebrosa de l'any. Segons marca la tradició, les carabasses han de transformar-se en fanals o llanternes que il·luminin als difunts en la nit de Halloween. Són els típics Jack-o'-lantern, com es coneixen a Irlanda. La manualitat no pot ser més senzilla.

Busca carabasses, de diferents grandàries i colors, ja que una varietat de carabasses, et permetrà fer una bonica composició per decorar una finestra o qualsevol racó de casa teva.

  1. El primer pas, i el que més feina comporta, és tallar la part inferior de la carabassa per a fer-li una base plana sobre la qual assentar-la.
  2. Netejar-la per dins.
  3. Ara és el moment de fer els orificis a la carabassa per on sortirà la llum des de l'interior amb un trepant o un ganivet, tot subjectant-la molt fort.
  4. Després, neteja els forats amb ajuda d’uns netejapipes, eliminant així qualsevol resta que pugui quedar.
  5. Finalment, introdueix en el seu interior unes quantes espelmes de llum LED que funcionin amb piles, ja que són més segures que les espelmes de veritat.