Recepta: Puré de patates en forma de fantasma
Redacció
Ingredients:
- 2kg de patates
- Mig got de llet
- Mig got d'aigua
- Mantega
- Sal
- Olives
Elaboració:
Preparem un puré de patata espès: pelem, rentem i tallem a trossos grans les patates i les afegim a la cassola, afegim l'aigua, la llet i la mantega. Ho salem tot i deixem que cogui fins que la patata estigui ben desfeta i no hi hagi molt brou.
Al puré de patata i li donem forma de fantasma, deixant en la part superior la punta que farà de cap del fantasma.
Per decorar com un fantasma se li posen ulls rodons i boca amb trossos d'oliva negra o qualsevol tros de verdura que li donarà un color diferent.
- Alejandra Marisa: així és la model de 60 anys guanyadora d'un certamen de Miss Univers a l'Argentina
- Mor als 92 anys Lluís Vilà, president i fundador del Grup Vilà Vila
- Ampli desplegament per a rescatar una persona que ha caigut amb el cotxe per un barranc a Pont de Bar
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- La regió pot canviar en nou mesos una comissària que només n’ha exercit cinc
- Món Sant Benet, un casament únic en un espai idílic
- Turull demana als votants des de Manresa que no deixin que Illa sigui el president
- L'Abadia de Montserrat s'omple de turistes el dia de la patrona de Catalunya