Participa en el concurs per aconseguir un 2x1 per veure Grease, el musical

Grease, el musical

Grease, el musical

El Club del Subscriptor ofereix als seus socis un 2x1 per veure Grease, el musical per la sessió de diumenge 12 de novembre, a les 12 h a la sala Gran (Preu: 55 €).

Un dels clàssics indiscutibles del gènere musical, i probablement un dels més coneguts i estimats pel gran públic. Sota la seva aparença lleugera i superficial, tracta temes socials conflictius, com l’embaràs d’adolescents, o la violència de bandes, a banda de l’amor, l’amistat, la rebel·lió adolescent o el descobriment de la sexualitat. 

Des de la seva estrena l’any 1972, passant per la pel·lícula icònica amb John Travolta i Olivia Newton John, el secret d’aquest musical de brillantina i rock’n’roll no resideix només en la seva mítica partitura i en les seves coreografies enlluernadores. El que ha fet que perduri al llarg de generacions és la seva autenticitat, el seu retrat –de vegades dur, però sempre proper– d’un grup d’adolescents enfrontats a les emocions més bàsiques i als conflictes més elementals de tota persona jove. 

Un muntatge espectacular amb més de 30 actors i una banda de 6 músics en directe!

Per participar-hi només heu d’endevinar la resposta de:

Com es diu l’actor o l’actriu principal de la pel·lícula de Grease del 1978?

Truca al 93 877 22 33 o vine a les nostres oficines abans del dijous 2 de novembre a les 12 h. Els guanyadors es publicaran el dissabte 4 de novembre i hauran de venir a recollir les entrades a les oficines de Regió7 abans del dijous 9 a les 18 h.