10 € de descompte per veure Hi havia una vegada al bosc

MTM presenta Hi havia una vegada al bosc...

MTM presenta Hi havia una vegada al bosc...

El Club del Subscriptor ofereix als seus socis un descompte de 10 €  per entrada per veure  Hi havia una vegada al bosc. Una obra mestra del gran dramaturg musical Stephen Sondheim, que veurem en un nou muntatge de l’alumnat de l’escola Manresa Teatre Musical (MTM). Una obra amb una profunditat devastadora que ens toca absolutament a tots, per tractar temes del tot universals.

Les històries dels personatges dels contes més populars s’entrellacen perquè també el públic les torni a aprendre, des d’una altra perspectiva. Per aconseguir allò que més desitgen, tots surten al bosc i, després de molts obstacles, obtenen el seu final feliç. Però tal com ens adverteixen els autors, cal vigilar amb allò que desitgem, perquè els desitjos es poden complir. I així descobrirem què passa després del final feliç dels contes que coneixem de sempre, un cop assolits els desitjos; en tenim prou o seguim volent-ne més? I la vida en té prou?

Dissabte 2 i diumenge 3 de desembre a les 18 h al Teatre Conservatori de Manresa.

Podeu comprar les entrades a les nostres oficines o bé trucar al 93 877 22 33 en horari d’atenció al públic. Promoció limitada.