15 € de descompte per veure Voltaire/Rousseau. La Disputa

La Disputa amb Josep M. Flotats i Pep Planas

La Disputa amb Josep M. Flotats i Pep Planas

El Club del Subscriptor ofereix als seus socis un descompte de 15 € per entrada per veure Voltaire/Rousseau. La Disputa. Un combat de gran importància entre dos dels filòsofs més importants del segle XVIII, Voltaire i Rousseau, que té com a protagonistes Josep M. Flotats i Pep Planas.

L’ obra escrita pel francès Jean-François Prévand, i un dels grans del nostre teatre, Josep Maria Flotats, ha estat l’encarregat d’adaptar i dirigir el text, que també protagonitza.

Un pamflet anònim acusa Jean Jacques Rousseau d’haver abandonat els seus cinc fills. Rousseau recorre a Voltaire per esbrinar plegats qui és l’autor d’aquesta abominació. Això ens dona l’oportunitat d’assistir a una gran escena domèstica on els dos filòsofs enfronten les seves idees sobre Déu, la igualtat, l’educació i el teatre.

Un apassionant i enriquidor debat entre dos del homes més brillants de la Ilꞏlustració, pares espirituals de la Revolució Francesa, que ens recorda que: ”hem de saber cultivar el propi jardí”; dirigit i interpretat magistralment per Josep Mª Flotats junt amb Pep Planas.

Dissabte 3 de febrer a les 18 h a la Sala Gran del Teatre Kursaal de Manresa.

Podeu comprar les entrades a les nostres oficines o bé trucar al 93 877 22 33 en horari d’atenció al públic. Promoció limitada.