La Fira Automercat d'Igualada engega motors amb més de 300 vehicles d'ocasió

Aquest cap de setmana 14 concessionaris exposen els seus cotxes semi-nous en la 21a edició del certamen

La Fira Automercat ha tingut un bon seguiment en el seu primer dia

La Fira Automercat ha tingut un bon seguiment en el seu primer dia / Miti Vendrell

Miti Vendrell

Aquest dissabte ha engegat una nova edició de la fira de vehicles d’ocasió Automercat, organitzada per Fira Igualada. Una oferta de 300 cotxes estaran exposats aquest cap de setmana en un espai a l’aire lliure de més de 7.000 metres quadrats situat als principals carrers del barri Les Comes de la capital anoienca: l’Avinguda Països Catalans i a l’Avinguda Europa entre les cruïlles amb els carrers Alemanya i Països Baixos.

El certamen, que any rere any s’ha consolidat com una de les millors fires del sector de l’automoció a la comarca de l’Anoia, arriba enguany a la seva vint-i-unena edició. En aquesta, un total de 14 concessionaris hi participa mostrant una àmplia oferta de vehicles de les principals marques del sector de l’automoció, amb garantia i en perfecte estat, i amb gran diversitat de preus i models, i amb una notable oferta de vehicle elèctric, que cada vegada guanya més pes dins el sector.

El president de Fira Igualada, Magí Senserrich, ha assegurat que "avui – dissabte – ja portem moltes vendes i el dia ens ha acompanyat molt; esperem que demà també ens acompanyi". Senserrich ha destacat que "poder veure 300 cotxes de totes les marques, provar el que t'agradi i comprar-lo en un sol dia és una molt bona oportunitat per aquelles persones que estan pensant en comprar un cotxe".

La fira de l’automòbil d’ocasió Automercat va néixer el 1997 i des d’aleshores s’ha celebrat cada any. En la darrera edició celebrada el maig de 2022 va aconseguir vendre un total de 80 vehicles en dos dies, gairebé un terç dels cotxes exposats. En aquest sentit, Senserrich ha dit que aquest any es consolida també la data en què se celebra. "És una data que encaixa, el primer cap de setmana de maig després del pont". El president de Fira Igualada, també ha recordat que entre tots els compradors de vehicles se sortejarà 3.000 euros en premis al moment de tancar la fira, diumenge al vespre.

Automercat millora les xifres de vendes i multiplica l'afluència de visitants gràcies a l’auge del mercat de vehicles semi-nous i d’ocasió. En aquest sentit, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, s’ha mostrat satisfet amb la celebració d’aquesta nova edició i ha agraït “la gran tasca que fa Fira Igualada per promocionar l’activitat econòmica a la nostra ciutat”. Castells també ha destacat que el certamen és una fira d’èxit i de referència que “fa que vingui molta gent de fora i que ens convertim en la capital comercial de la comarca. Per últim, l’alcalde també ha volgut posar èmfasi en la ubicació de l’Automercat. "El lloc és fantàstic i és una bona ubicació, perquè també hi ha molta oferta de restauració i la gent ho agraeix”, ha dit.

Els concessionaris expositors en aquesta edició de la fira són: Anoia Motor Fiat-Alfa-Jeep, Anoia Motor Hyundai, Anoia Motor Ocasió, Anoia Motor-Opel, Anoia Motor-Seat, Dabsa Ford/Sangyong, Maas Exclusivas Citröen/DS Automobiles, Motorcat Premium Volvo, Nissan Santi Enrique, Remm Guitart Concessionari Renault i Dacia, Rosich Motors Mitsubishi/Multimarques, Sarauto, Servisimó Concessionari Oficial Audi-VW-VWLCV-Skoda a la comarca de l’Anoia, i Toyota Igualada. 

Subscriu-te per seguir llegint