L'Ajuntament de Piera reforça el conveni amb els ADF

Al nou acord de col·laboració s'estipula la compra d’un vehicle i la futura cessió d’un espai municipal

Signatura del conveni de l'Ajuntament amb l'ADF

Signatura del conveni de l'Ajuntament amb l'ADF / Arxiu Particular

Redacció

L’Agrupació de Defensa Forestal de Piera i l’Ajuntament del municipi anoienc signat la renovació del conveni de col·laboració, a través de la qual el consistori dona suport al treball que desenvolupa l’entitat en la defensa de l’entorn natural. L’acord suposa l’aportació de 5.000 euros per part de l’Ajuntament per a reforçar el treball de l’ADF en la prevenció i la lluita contra els incendis.

La mesura forma part en un paquet d’actuacions municipals que estan destinades a impulsar la tasca de l’agrupació. Així, des del govern municipal s’ha ofert un ajut extraordinari a l’ADF Piera de 20.000 euros que es destinaran a l’adquisició d’un vehicle de tipus pick up que millori les condicions en les quals fa el seu treball habitual. A banda d’aquesta aportació, l’Ajuntament de Piera també treballa en la cessió a l’agrupació d’un espai d’un equipament municipal perquè tinguin un local adequat, renovat i amb més material al seu abast.

Des de l'Ajuntament expliquen que «cal destacar el treball que desenvolupen al llarg de tot l’any des de l’Agrupació de Defensa Forestal Piera, especialment important en aquestes dates i en un moment com l’actual en el qual la sequera i l’increment inusual de les temperatures han situat el nostre territori en un notable risc d’incendi forestal».