Igualada fa canvis circulatori avui perquè el carrer Capellades sigui de sentit únic

El regidor Miquel Vives assegura que la mesura es fa per pacificar el trànsit i a petició del veïns

El regidor de Mobilitat, Miquel Vives, explicant la intervenció pel canvi de sentit

El regidor de Mobilitat, Miquel Vives, explicant la intervenció pel canvi de sentit / Aj Igualada

Enric Badia

Enric Badia

Aprofitant les obres de construcció del nou Carril Bici de la ciutat d’Igualada, la setmana vinent s’iniciaran els treballs per fer que el carrer Capellades tingui un sol sentit de circulació, tindrà entrada pel carrer d’Òdena i sortida a la carretera de Manresa, segons ha explicat el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives.

El mateix regidor ha indicat que es tracta d'una obra que dona resposta a la demanda dels veïns de la zona que volien que fos d’un únic sentit. Segons a explicat Vives, aquest canvi "pacificarà i farà més segura aquesta via que tindrà a tenir menys cotxes i aquests aniran a menys velocitat".

El canvi suposarà que el carrer passi a tenir un únic carril central de circulació amb aparcament a banda i banda. La zona de circulació i d’estacionament quedaran separades per una franja de seguretat que permetrà aparcar i sortir dels vehicles amb més facilitat.

Vives ha explicat que s’ha escollit aquest sentit de circulació pel carrer Capellades, ja que permet fer una circulació circular amb l’Avinguda Mestre Muntaner que és de sentit contrari.