Igualada pel clima munta diumenge una fira de Residu Zero a la plaça de Can Font

Hi haurà diferents tallers per ensenyar a com poder reaprofitar material, i donar idees

Redacció

El grup Igualada pel clima organitza la primera fira de Nadal Residu zero amb l'objectiu de donar visibilitat a petites accions que poden fer les famílies durant els dies de Nadal relacionat amb el material de rebuig. La fira es farà el pròxim diumenge dia 17 de desembre, de 10 h del matí a les 14 h del migdia. Aquesta proposta es farà a la plaça de cal Font de la capital de l'Anoia.

Durant tot el matí es faran tallers de material reciclat per poder fer diferents elaboracions. Per exemple, fer un tió, crear bosses per anar a comprar, fer moneders, elaborar espelmes artesanes, entre altres propostes. També es preveu un espai de la biblioteca per a lectura, un espai de joc amb joguines sense fronteres i rejoc i un mercat de segona mà.

De les 10 h a les 12 h es farà un joc gegant amb Punt de partida, a les 11 h es podrà esmorzar xocolata calenta i coca, i de les 11 h i a les 12 h tindrà lloc un conta contes nadalenc. L'últim acte previst, a les 12 h serà una proposta de folk nadalenc amb el grup Ansa x Dansa. Tots els tallers són per a adults i xics, "aptes per a qui tingui ganes de passar una bona estona i hi haurà taquilla inversa per a sufragar el material", han comentat els organitzadors.