El Covisa cau eliminat de la Copa Catalunya per l’Hospitalet als penals

Redacció

El Covisa Manresa FS va caure eliminat als penals a la pista de l’Hospitalet Bellsport als vuitens de final de la Copa de Catalunya, en un partit en què va anar sempre per davant però que va acabar amb empat a 5 gols.

Els manresans van millorar respecte dels darrers partits, en què s’havien vist per darrere del marcador des de l’inici. Aquesta vegada, va ser tot el contrari. En menys d’un quart d’hora, ja s’havien posat 0 a 3, amb gols de Lozano, Lavado i Ambròs.

Però, també en menys d’un quart d’hora, l’Hospitalet va empatar. I encara que els manresans van tornar a posar-se per davant en dues ocasions, 3 a 4 i 4 a 5 amb gols d’Asis, els barcelonins van forçar la tanda de penals a tres minuts del final, amb el sistema de porter jugador.

A la tanda de penals, l’Hospitalet es va imposar per 5 a 4.

Eliminats de la Copa Catalunya, el Covisa rebrà aquest dissabte al Pujolet a partir de les 18.00 h l’Sporting La Nucia, líder amb un punt d’avantatge sobre els manresans, en un enfrontament decisiu per decidir el campió del Grup 3 de la Segona Divisió B de futsal.