Calaf enceta per Sant Esteve els actes relacionats amb la cavalcada dels Reis

El 26 de desembre, a les 17:30 h arribaran els patges Farik, Farak i Faruk a la plaça dels Arbres per recollir cartes

Els reis a la plaça Gran de Calaf el 2022

Els reis a la plaça Gran de Calaf el 2022 / Arxiu/Aj Calaf

Redacció

Ses Majestats els Reis d’Orient tornaran a visitar Calaf durant la nit màgica del divendres 5 de gener. La comissió de Reis, conjuntament amb l’Ajuntament, estan organitzant l’arribada i els actes previs, el primer, la recolliada de cartes el dia de Sant Esteve. El dia 26 de desembre, a les 17:30 h arribaran els patges Farik, Farak i Faruk a la plaça dels Arbres on hi haurà la Bústia Reial. Seguidament, es desplaçaran amb una rua fins al Casal de Calaf per a fer la recollida de cartes presencialment. La Bústia es quedarà ubicada com cada any a la plaça del Arbres, fins al dia 5 de gener a migdia. I els dies 3 i 4 de gener, a la sala d'actes Teresa Escolà, es recolliran els paquets. 

Cavalcada de Reis, divendres 5 de gener

Melcior, Gaspar, Baltasar i els seus patges, arribaran a la plaça Gran de Calaf al voltant de les 6 de la tarda. Seguidament entraran a l’església per a oferir els seus presents al nen Jesús i seran rebuts pels membres del consistori calafí, acompanyats de l’Escola de Música i el Consell d’Infants. Un cop finalitzat l’acte, començarà la cavalcada amb les carrosses pels carrers de la vila amb el següent recorregut: avinguda de la Pau, passeig Santa Calamanda, avinguda Josep Miró, raval de Sant Jaume i plaça dels Arbres, des d’on els patges iniciaran el repartiment de regals.

Tal com s’ha fet en els darrers anys, la cavalcada serà retransmesa en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Calaf.

Envia el teu vídeo als Reis i guanya una sorpresa màgica!

Fins al 3 de gener, totes les persones que vulguin (infants i adults) poden enviar un vídeo de mòbil a videosreiscalaf@gmail.com explicant als Reis que els demanen aquest any. El format ha de ser horitzontal i amb una durada de 20 segons. Entre tots els vídeos rebuts, el més original tindrà una sorpresa màgica. A més, aquests s'emetran el dia 5 de gener durant la retransmissió en directe de la cavalcada.