En Directe

DIRECTE | L'ANC clou la Diada avisant que "qualsevol negociació amb Madrid ha de ser per la independència"

Les quatre columnes sortien de diversos punts de la ciutat i han confluït a plaça Espanya, on hi ha hagut els parlaments

Així ha estat la manifestació convocada per l'ANC per la Diada a Barcelona amb el lema 'Via Fora'

Així ha estat la manifestació convocada per l'ANC per la Diada a Barcelona amb el lema 'Via Fora' / EFE/REUTERS/EP/ACN

L'independentisme ha reunit aquesta tarda 1150.000 persones en una gran manifestació convocada per l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) a Barcelona segons la Guàrdia Urbana. Al matí, els protagonisme l'han tingut els actes locals, com les ofrenes celebrades a la plaça Onze de Setembre de Manresa, a la plaça de l'Hospital de Moià i al Parc del Pla de l’Alemany de Berga.

En el marc de l'11 de setembre, també s'han fet altres actes a la Catalunya central, com per exemple, la Marxa de Torxes per la Independència, que a Manresa es va recuperar aquest diumenge després del parèntesi de l'any passat per manca de consens i que a Berga va reunir un centenar de persones.

Per mantenir-te informat de tota l'actualitat de la Diada, en aquest article t'expliquem l'última hora tant de la manifestació a Barcelona com dels le reaccions posteriors, i et detallem la informació dels actes previs repartits per tot el territori.