Vin Diesel, demandat per una suposada agressió sexual a una antiga assistenta

Una antiga treballadora de l'actor l'acusa d'haver-la agredit el 2010, durant el rodatge de la pel·lícula 'Fast Five'

Vin Diesel es demandado por una supuesta agresión sexual ocurrida en 2010

Vin Diesel es demandado por una supuesta agresión sexual ocurrida en 2010 / EP

Redacció

L'actor estatunidenc Vin Diesel ha estat demandat aquest dijous per una dona que assegura que l'actor va agredir-la sexualment el 2010, durant el rodatge de la pel·lícula 'Fast Five', quan treballava com a assistenta de l'actor.

Al document presentat al Tribunal Superior de Los Angeles (els EUA), la demandant Asta Jonasson assegura que l'estrella de 'Fast & Furious' la va toquetejar, va fer-li un petó a la força i es va masturbar davant d'ella en una habitació d'hotel a Atlanta (Geòrgia).

"Jonasson va lluitar contínuament per alliberar-se, i va negar-se a qualsevol cosa en tot moment", però Vin Diesel va ignorar "la manca de consentiment" de la dona, detalla el document.

La demanda també descriu que quan la dona va veure que no podia escapar-se de Vin Diesel, va tancar els ulls "desitjant que l'agressió acabés".

La dona descriu que l'agressió va tenir lloc poc més d'una setmana després d'haver estat contractada per Diesel i la seva productora, One Race Productions, per al rodatge de la cinquena pel·lícula de la popular franquícia de vehicles, i que un dia després dels fets va ser acomiadada per no correspondre les insinuacions de l'intèrpret.

La dona també va demandar One Race Productions i la presidenta de la companyia i germana de Diesel, Samantha Vincent, qui segons el relat de la víctima, va ser l'encarregada d'acomiadar-la.

"Se sentia com si fos una bossa d'escombraries. Va sentir-se desemparada, la seva autoestima va quedar destruïda i es va qüestionar les seves pròpies habilitats i si una carrera reeixida requeriria un intercanvi com aquell per assolir un ascens", continua la demanda.

Jonasson va presentar el cas a l'empara de la Llei de Responsabilitat per Abusos Sexuals i Encobriment de Califòrnia, activa des de gener, que dona un termini de tres anys perquè les víctimes d'agressions sexuals presentin demandes contra els seus agressors i encobridors, encara que hagi prescrit el delicte.

A més de l'acusació d'agressió sexual, en la demanda també s'al·lega discriminació per raó de gènere, acomiadament improcedent, represàlies i supervisió negligent.