Una jove canadenca coneix un noi del Regne Unit a Tinder i ell, la mata

Un crim de violència masclista que commociona tot el món

Ashley només tenia 19 anys

L'agressor i l'assassinada de només 19 anys

L'agressor i l'assassinada de només 19 anys / TikTok

Ashley Wadsworth tenia 19 anys quan es va enamorar bojament de Jack Sepple, un noi anglès que va conèixer a Tinder. La jove, després d'uns mesos de trucades i videotrucades, va decidir visitar-lo i anar des de Canadà al Regne Unit per veure's en persona i poder viure un amor idíl·lic i de somni. Malauradament, la història va acabar molt malament per la jove, ja que el noi de 23 anys va assassinar-la.

La jove va decidir deixar enrere la seva vida per començar una aventura al costat de Jack i es va treure un visat de 6 mesos per poder estar junt el seu estimat. Van passar uns moments increïbles a Londres, però de sobte, la jove va decidir tornar al Canadà perquè la cosa no estava anant tan bé com al principi, segons la seva amiga Ana-Marie Taylor.

La jove, l'1 de febrer marxava del Regne Unit, amb data prevista d'arribada al Canadà, el 3 de febrer, però això no va succeir. El mateix dimarts, els veïns van sentir sorolls molt forts i van decidir trucar a la policia, quan va arribar emergències, la jove ja era morta. El jove anglès l'havia colpejat fins a matar-la.

La policia va trobar a Jack al llit estirat amb el cadàver d'Ashley al costat i ple de sang. Jack es va convertir en el sospitós número u i acusat pel crim. De moment el jove assassí està en presó preventiva fins el setembre, mes en el qual se celebrarà el judici.