Detingut un perruquer narcotraficant en detectar que tenia molts clients calbs

Els suposats clients acudien a la barberia únicament amb la intenció d'adquirir estupefaents, o fins i tot combinaven el tall capil·lar amb la compra de les seves dosis

Dos carabinieri a Itàlia

Dos carabinieri a Itàlia / Arxiu

EFE

Els Carabiners, la policia militaritzada d'Itàlia, van arrestar aquest divendres a un perruquer de 55 anys acusat de narcotràfic i al qual van investigar després d'observar un "estrany flux" de gent al seu local, situat a la ciutat de Gènova (nord), incloent-hi "persones calbes que probablement no necessitaven una tallada de cabells".

"Les autoritats havien notat un estrany flux a la botiga de l'home, propietari d'una barberia en el barri de Foce, a Gènova, amb entrada i sortida immediata fins i tot de persones calbes, que probablement no necessitaven una tallada de cabells", va indicar la Comandància Provincial de Gènova en un comunicat.

El toc d'atenció que va suposar veure a persones sense cabell entre els clients habituals de la barberia va portar als investigadors a desplegar un dispositiu de vigilància per a esbrinar l'activitat que realment es desenvolupava en aquest local.

Així, van comprovar que "alguns clients, de diferents edats i professions, anaven a la perruqueria únicament amb la intenció d'adquirir estupefaents, mentre que uns altres combinaven el tall amb la compra d'una o més dosis".

Posteriorment, es va registrar l'interior del negoci, que comptava amb una entreplanta en la qual s'emmagatzemaven cent grams de cocaïna, quatre bàscules de precisió i materials per a envasar les substàncies.

Així mateix, en el seu domicili van trobar diversos grams d'haixix i van comprovar que el barber mantenia contacte amb presoners d'una presó de Gènova.