El PSC presentarà dijous Verdejo com a alcaldable a Cardona, en un acte amb Illa

És una convocatòria oberta al públic, que es farà a les 7 de la tarda al Teatre Els Catòlics de la vila bagenca

Ferran Verdejo optarà a l'alcaldia de Cardona pel PSC

Ferran Verdejo optarà a l'alcaldia de Cardona pel PSC / PSC CARDONA

Redacció

Ferran Verdejo, actual portaveu del PSC a l'Ajuntament de Cardona i també del grup dels socialistes al Consell Comarcal del Bages, serà presentat aquest dijous com a alcaldable del partit a Cardona de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig, en un acte públic amb presència del secretari general del partit, Salvador Illa. 

És la segona vegada que el PSC tria Verdejo com a candidat, després que ja ho va ser a les eleccions del 2019, en què el partit va aconseguir més del 22% dels vots, la qual cosa li va valer dos regidors al consistori, on el PSC comparteix oposició amb Junts per Cardona. Ara, amb el lema "és el moment de Cardona", el partit aspira a trencar la majoria d'ERC a l'Ajuntament i assolir l'alcaldia en un moment que els socialistes consideren vital per al desenvolupament social i econòmic del municipi.

L’acte de dijous es farà a les 7 de la tarda al Teatre Els Catòlics, i a banda de Salvador illa, també comptarà amb la presència de càrrecs institucionals i orgànics del PSC i altres candidats i candidates socialistes a la federació del Bages, Berguedà i Solsonès.