Súria instal·la noves baranes en vies urbanes als barris de Bellavista, Salipota i Santa Maria

Amb aquests treballs, que ja s'han completat, es pretén millorar l'accessibilitat i la seguretat dels vianants

La nova barana que s'ha instal·lat al barri de Salipota

La nova barana que s'ha instal·lat al barri de Salipota / AJUNTAMENT DE SÚRIA

Redacció

L'Ajuntament de Súria ha instal·lat noves baranes en vies urbanes dels barris de Bellavista, Salipota i Santa Maria, seguint l’actuació iniciada en els darrers mesos.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és millorar les condicions d’accessibilitat i seguretat dels vianants.

En concret, les actuacions realitzades han consistit en la instal·lació de dues noves baranes d'acer i malla al barri de Bonavista que han substituït les que hi havia. L'una és a la carretera de Castelladral i fa 52 metres de longitud, i l'altra al carrer Pedraforca, en aquest cas, de 45 metres lineals. Al barri de Salipota se n'ha posat una de fusta i reixa metàl·lica en un dels trams de l'avinguda del Cardener, i és la més llarga de totes, amb 370 metres de longitud. Finalment, s'ha instal·lat una darrera barana, també de fusta i reixa metàl·lica, de 30 metres lineals, i que substitueix l'anterior que hi havia al carrer de les Flors, al barri de Santa Maria.

L’actuació forma part de les obres realitzades al llarg de l’actual mandat per a la millora de l’espai públic, i ha estat coordinada i supervisada per la regidoria d'Urbanisme. El pressupost total de licitació del conjunt de les obres ha estat de 47.596 euros, IVA inclòs.