Unes 500 persones participen a la rua i ball del Carnestoltes de Navàs

La comparsa Abracadabra baguembi! ha guanyat el primer premi, Shakira i Bizarrap s'ha endut el segon, i Maridatge Mas Ali-Bei s'ha emportat un accèssit

Gairebé mig miler de persones han participat aquest dissabte al Carnestoltes Reganser de Navàs. Com és habitual, s'ha celebrat una setmana més tard de la data de Carnaval marcada en el calendari i ha atret petits i grans. Sis comparses nombroses, grups reduïts i disfresses a nivell individual han omplert el poble de color i de gresca.

El pregó de la Reina del Carnestoltes ha donat el tret de sortida a la rua, que ha recorregut el centre del poble amb l'animació de les xarangues Diabòlics Musics i Trastok'ts Band. La cercavila ha acabat a la pista Sant Jordi amb berenar a base de coca i xocolata i actuació de La Coloraines Band.

Els premis

S'han repartit premis per a les millors comparses. El primer premi, de 200 euros, l'ha guanyat Abracadabra baguembi!; el segon, ha estat per al grup de nens i nenes disfressats de Shakira i Bizarrap, premiats amb 100 euros. I s'ha atorgat un accèssit a la comparsa Maridatge Mas Ali-Bei, valorat en 80 euros.