L’Ajuntament de Sant Vicenç requereix a Telefónica el soterrament d'uns cables

El consistori torna a fer pública "la desídia" de la companyia per "deixar a mitges" unes obres a la cruïlla dels carrers Roques Baixes i Maria Matilde Almendros

Cables que el consistori santvicentí requereix que se soterrin

Cables que el consistori santvicentí requereix que se soterrin / AJSVC

Redacció

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha tornat a denunciar el seu malestar amb l’empresa Telefónica, que manté pendent de fer efectiu el soterrament d'uns cables aeris que continuen penjant a la cruïlla dels carrers Roques Baixes i Maria Matilde Almendros. El consistori, que ja va fer pública aquesta demanda l’estiu passat, recorda que el soterrament dels cables aeris que continuen penjant en aquest entorn s’arrossega des de fa un any i mig.

L’Ajuntament continua esperant que la companyia de telecomunicacions retiri el cablejat telefònic que afecta les finques del veïnat. Fonts municipals han explicat que "Endesa, que també hi tenia cablejat aeri, ja va fer el soterrament en el seu moment i Telefónica continua sense actuar", tot i que assegura que els han fet arribar "nombrosos requeriments".

En aquest senti, detalla que durant els darrers mesos, "Telefónica únicament ha retirat els pals i els cables de la Pujada del Ciment, un cop acabades les obres del talús de la Balconada, però l’actuació a la cruïlla dels carrers Roques Baixes i Maria Matilde Almendros continua pendent".