Cardona ha afegit un nou atractiu a la seva oferta turística. Sota el títol de «GeoTok, la vuitena meravella», el que es proposa és una visita teatralitzada enfocada al públic familiar per descobrir la formació i la història de la Muntanya de Sal de Cardona d’una manera lúdica i innovadora. Aquesta substitueix la del «Projecte Alquímia», que es va crear l’any 2014 i que ha estat seguida per 70.000 visitants.

Els GeoTeam són un grup de geòlegs TikTokers que s’han proposat participar al repte mundial #EightWonder, per buscar la vuitena meravella del món, i la seva aposta és la Muntanya de Sal de Cardona.

Un membre de l’equip, l’Àgata, la Morgan, l’Ònix o el Jasper (nicknames basats en noms de minerals), es colarà a la visita per entrar dins del diapir amb l’objectiu de portar-hi a terme el ‘final event’ del repte, però les coses es torçaran només entrar. El tiktoker va acompanyat d’un assistent virtual d’última generació, el 1000iU (Míliu), que participarà activament en la missió, però que no sempre ho farà de la manera esperada. Se’n poden comprar les entrades al portal web entrades.cardonaturisme.cat/ca