Sant Fruitós tindrà dos nous immobles per a lloguer assequible

Són dos pisos que va comprar l'Ajuntament, i que destinarà a joves de municipi un cop adequats

Imatge interior d'un dels pisos

Imatge interior d'un dels pisos / AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS

Redacció

L'Ajuntament de Sant Fruitós ha donat llum verd a la qualificació com a béns de domini públic dos habitatges municipals, i els inclourà en el patrimoni públic de sòl i habitatge per tal d’executar polítiques de lloguer assequible.

Es tracta de dos immobles situats a l'avinguda Sant Joan, i a l'avinguda Joan Sanmartí, que l’Ajuntament va comprar mitjançant el dret de tanteig i retracte i que eren en mans de grans tenidors.

Són dos immobles de 64 i 74 m2 respectivament de dues habitacions, cuina, menjador i bany i que es destinaran a lloguer assequible per a joves menors de 35 anys. Un cop s’hagin executat les obres menors necessàries per a fer-los totalment habitables, és previst obrir una convocatòria pública per tal de poder-los posar a disposició dels joves del municipi.

Durant el ple del mes de març es va donar compte del Programa d'Actuació Municipal d'Habitatge (PAMH), el document que defineix les estratègies i propostes a desenvolupar al municipi fins al 2027 en aquesta matèria, on ja s’incorporaven aquests dos pisos.