L’empresa avinyonenca de licors naturals Xarrup 6,5 obté dos reconeixements internacionals

La Women’s International Trophy 2023 ha concedit la medalla d’or al licor de llimona i la de plata al de timó

Jordi Clotet i Domènec Casals amb alguns dels licors de Xarrup 6,5

Jordi Clotet i Domènec Casals amb alguns dels licors de Xarrup 6,5 / Arxiu/Laura Serrat

Redacció

L’empresa avinyonenca de licors naturals Xarrup 6,5 ha obtingut dos reconeixements internacionals a la Women’s International Trophy 2023. En concret el concurs ha concedit la medalla d’or al Xarrup de Llimona i la medalla de plata al de timó.

El concurs, que té la seu a Alemanya i valora vins, espirituosos i cerveses, compta amb un jurat internacional integrat exclusivament per dones expertes del sector, que tasten a cegues i qualifiquen segons els criteris marcats per l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi (OIV). En l’edició d’enguany han valorat més de mil mostres.

L’empresa Xarrup 6,5 ja va rebre el 2022 la Medalla d’Or en la categoria de Licors d’Herbes del Concurs Internacional de Lió pel Xarrup de Marialluïsa. Nascuda de la iniciativa de dos socis l’any 2020, Domènec Casals i Jordi Clotet, la marca avinyonenca té al mercat 14 licors de fruites i herbes elaborats de forma natural i artesanal que comercialitzen a través de punts de venda físics i de la seva pàgina web: www.xarrup.cat.