Quatre centres de la regió central, reconeguts amb el Premi Baldiri Reixac

Els guardons, que valoren propostes de transformació social, s’entregaran el 18 de juny

Guanyadors dels premis l'any passat

Guanyadors dels premis l'any passat / PREMIS BALDIRI REIXAC

Redacció

Un total de quatre centres educatius de les comarques centrals, han obtingut un reconeixement en la 45a edició dels Premis Baldiri Reixac, que distingeixen projectes educatius que utilitzin l’art i la cultura per millorar i transformar la societat. S’entregaran el 18 de juny a l’Espluga de Francolí

Es tracta, d’una banda, d’ART 360 de l’Escola Municipal de Música d’Artés, que ha obtingut el Premi Baldiri a projectes artístics de llengua catalana, valorat en 4.000 euros; mentre que els altres tres guardons, de 500 euros, es troben en l’apartat d’experiències innovadores. Són els projectes Virtu@lia del Col·legi Sant Josep de Navàs; Streaming, de l’escola Daina-Isard, Cooperativa d’Ensenyament d’Olesa de Montserrat; i els oficis artesans, de l’escola Cooperativa el Puig d’Esparreguera.

En aquesta edició, en què s’han presentat 101 propostes i 29 han obtingut premi, s’ha posat en valor el treball que es fa des de l’escola catalana en la defensa de la llengua entre els joves, i també en l’emergència climàtica.