La Festa Major de Súria comença amb el protagonisme de l’esport jove i de la música

Els Kampionats Esportius Nocturns i el cicle de concerts Animats omplen els primers dies de la festa grossa del municipi

Redacció

L'esport jove i la música han estat els eixos destacats dels primers dies de la Festa Major de Súria, que es va iniciar el passat dilluns 10 de juliol, diada de Sant Cristòfol. El programa festiu ha entrat avui, dijous 13 de juliol, en els seus dies centrals, amb un acte oficial d’inici, una trobada de grups de cultura popular, la cantada d’havaneres i altres activitats.

La plaça de Sant Joan, el Pavelló Municipal d’Esports i la Piscina Municipal han estat els escenaris d’una nova edició dels Kampionats Esportius Nocturns (KEN) entre dilluns i dimecres d’aquesta setmana. En les competicions han participat prop de tres-cents joves, agrupats en més d’una vintena d’equips. L’organització dels KEN ha anat a càrrec de l’Agrupació Sardanista. Els grups locals han protagonitzat el cicle de concerts Animats que ha tingut lloc a la plaça de la Serradora amb els conjunts Spinoff, Revoltijo, Song Dealers i The Paxanguers. En aquest mateix lloc ha tingut lloc el primer ball de la Festa Major, amb el duet Ostres Ostres. D’altra banda, el tram del centre urbà entre la plaça de Sant Joan i la plaça de la Serradora s’ha convertit en illa de vianants entre les 22.00 i les 24.00 h. 

Demà serà el torn del Làser tag, que requereix inscripció prèvia. També hi haurà una nova actuació de Les Nits de la Vila, amb un concert amb la Coral Sòrissons de l’Escola Municipal de Música, la Societat Coral La Llanterna i The River Troup Gospel de Sallent, a davant la Casa de la Vila. Al llarg de la nit se celebrarà el Campionat Scaleauto, organitzat pel Rodamón Slot Súria. A la plaça de Sant Joan, concert de Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició d'Eufòria, seguida dels 80 Principales i Les Que Faltaband. Tancarà la jornada el DJ Christian Hoock.