La residència per a la gent gran de Sant Fruitós comptarà amb 10 noves places públiques

El conveni amb el Departament de Drets Socials també atorga al municipi tres noves places de centre de dia

Residència de gent gran El Lledoner de Sant Fruitós de Bages

Residència de gent gran El Lledoner de Sant Fruitós de Bages / Ajuntament de Sant Fruitós

Redacció

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat en el ple d'aquest mes de juliol la sol·licitud d'un conveni amb el Departament de Drets Socials de la Generalitat per a la prestació del servei de deu noves places de residència assistida per a gent gran dependent al centre municipal El Lledoner.

Aquest mateix conveni també estableix que la residència comptarà amb tres noves places de centre de dia, que entraran en vigor aquest mateix any, i continuaran durant el 2024.

La darrera adjudicació de places públiques al municipi va ser l’any 2017, quan el Departament va atorgar-ne set. Amb aquest nou conveni l'equipament santfruitosenc disposarà de 17 places públiques.

Les places públiques volen donar resposta a les necessitats de la gent gran del municipi que no disposen dels recursos econòmics necessaris per assumir el cost d'aquest servei. Les places públiques en centres concertats són a preu públic per l'usuari i la Generalitat assumeix la diferència de cost de la tarifa de cada centre. Aquesta sol·licitud de conveni ha estat aprovada amb els vots a favor de tot el plenari.