Els reptes de les ciutats de la Catalunya central, el dimarts a debat a Manresa

El Col·legi de Periodistes de Catalunya i Canal Taronja preguntaran als alcaldes sobre la mobilitat, la seguretat, l'economia, empresa i comerç, el turisme; i els serveis socials i l'habitatge

Els alcaldes que participaran al debat de Manresa

Els alcaldes que participaran al debat de Manresa / CPC-CT

Redacció

El Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) i Canal Taronja organitzen per aquest dimarts un debat públic sobre els reptes que tenen els municipis que són cap de comarca a la Catalunya central. Els alcaldes Manresa, Berga, Solsona, Prats de Lluçanès i Osona seuran en una mateixa taula per compartir inquietuds i projectes. L'acte se celebra aquest dimarts, 7 de novembre, a les 7 de la tarda, a l'auditori de La Plana de l'Om de Manresa.

Mar Martí, presidenta del Col·legi de Periodistes de Catalunya a la Catalunya central i coordinadora de l'Agència Catalana de Notícies, i Rubén Vázquez, director de Canat Taronja a Osona, Moianès i Lluçanès, seran els encarregats de conduir un debat en el qual han confirmat la seva assistència Marc Aloy, alcalde de Manresa, Ivan Sánchez, alcalde de Berga, Judit Gisbert, alcaldessa de Solsona, Jordi Bruch, alcalde de Prats de Lluçanès, i Albert Castells, alcalde de Vic. No hi podrà ser l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras, que es troba de viatge fora del país.

Els temes que es portaran a debat giraran entorn la mobilitat, la seguretat, l'economia, empresa i comerç, el turisme; i els serveis socials i l'habitatge. El debat, fruit d'aquesta col·laboració entre el CPC i Canal Taronja, és obert al públic i gratuït, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa. Serà retransmès per Canal Taronja central i Canal Taronja Osona, Moianès i Lluçanès.