Súria estrena un nou accés per a vianants als barris de Santa Maria i Bellavista

S’hi ha habilitat una nova vorera, passos de vianants i altres millores de l'entorn

la nova vorera que s'ha habilitat

la nova vorera que s'ha habilitat / AJUNTAMENT DE SÚRIA

Redacció

Els barris de Santa Maria i Bellavista de Súria disposen d’un accés renovat per a vianants, després de l’acabament de les obres de la nova vorera del tram superior del carrer Tarragona i les millores de l’entorn. L’objectiu principal ha estat millorar la connexió d’aquests dos barris de la vila, fent prioritari el trànsit de vianants i oferint una nova fesomia a un sector que fins ara havia quedat al marge de la renovació de l’espai públic.

Aquesta actuació ha permès instal·lar dos nous passos de vianants, un element reductor de velocitat de vehicles, enllumenat públic i altres equipaments urbans, a més de millorar el sistema de drenatge de la carretera.

S'han fet dos passos de vianants

S'han fet dos passos de vianants / AJUNTAMENT DE SÚRIA

Les obres han permès resoldre el problema de la discontinuïtat del pas de circulació de vianants en aquest sector, que fins ara es trobava sense urbanitzar. La nova vorera té una longitud aproximada de 260 metres. Altres millores fetes han estat la instal·lació de bancs públics i d’espais enjardinats.El projecte va ser impulsat per l’Ajuntament de Súria a finals de l’anterior mandat municipal. La seva realització s’ha fet a través d’un conveni amb la Diputació de Barcelona, que també s’ha encarregat d’adjudicar les obres, amb un import de 380.790 euros.

L'actuació l'ha executada la Diputació de Barcelona

L'actuació l'ha executada la Diputació de Barcelona / AJUNTAMENT DE SÚRIA

Les obres es van iniciar el passat mes d’octubre. El seu desenvolupament ha comportat l’aplicació puntual de limitacions de circulació de vehicles, que han estat convenientment senyalitzades. Tot i l’acabament de les obres, als espais enjardinats de la nova vorera hi haurà temporalment unes malles protectores per assegurar el creixement de les plantes.