Sant Fruitós arranjarà la pista del Bosquet per fer-la més polivalent

Es farà una superfície totalment nova i s’adequarà per a diferents esports

La pista del Bosquet, que properament s'arranjarà

La pista del Bosquet, que properament s'arranjarà / AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS

Redacció

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages té previst iniciar el proper mes d’abril les obres d'arranjament de la pista pavimentada del Bosquet que, actualment, i a causa del desgast provocat pel pas dels anys, presenta importants deficiències que fan que no pugui utilitzar-se per a determinades disciplines esportives.

Segons han concretat fonts municipals, els treballs en aquesta pista de 575 m² consistiran en la retirada de l'actual paviment de formigó per a fer una nova base i un nou paviment. Posteriorment, s'hi faran treballs de pintura per adequar-la per a la pràctica d'esports diversos com l'hoquei patins o el patinatge i també s'hi instal·laran dues cistelles per a la pràctica del minibàsquet. Els treballs també inclouran la retirada dels murs i les baranes que delimiten el perímetre.

Aquest projecte és fruit de la iniciativa «Recuperem la pista del Bosquet», presentada per l'entitat CEFAR en la darrera edició del pressupost participatiu i que es va convertir en la proposta guanyadora amb un total de 270 vots.