Sant Fruitós programa una jornada tecnològica de digitalització per a comerços i empreses

És la tercera sessió d'un cicle anual que mostra les últimes tendències en tecnologia i innovació

Un dels polígons de Sant Fruitós de Bages

Un dels polígons de Sant Fruitós de Bages / ARXIU | OSCAR BAYONA

Redacció

El dijous 21 de març els comerços i empreses de Sant Fruitós de Bages podran prendre part en una nova jornada tecnològica que en aquesta ocasió té per objectiu donar a conèixer les tecnologies aplicables per avançar en la digitalització dels processos industrials.

La robòtica col·laborativa, l'internet de les coses o l'aplicació de tecnologia Blockchain a la cadena de subministraments, són alguns exemples de tecnologies a l'abast de la pime industrial, i se'n parlarà a les jornades. En concret, la sessió inclourà una xerrada a càrrec de Xavier Gallardo, expert en innovació i soci de Novatec Advisors i de Marina Carrasco, consultora de l'Oficina Next Generation EU.

Aquesta sessió va dirigida a la petita i mitjana empresa industrial interessada a conèixer tecnologies per la digitalització dels seus processos i aprofitar l'oportunitat per connectar i compartir experiències.

Les empreses i comerços del municipi que vulguin prendre-hi part han d'inscriure's a https://areasocio.secartys.org/eventos/oaprural-jornada-tecnologica-sfb-digitalitzacio-pime-industrial/registration