Bàsquet/Lliga Catalana

Pedro Martínez: "Ens fa molta il·lusió ser a la final d'un títol oficial i ens en faria més guanyar-la"

El tècnic manresà es mostra content, sobretot, del ritme del seu equip a la primera meitat i es mostra críptic sobre la participació de Robinson en la final

Pedro Martínez, durant el partit de semifinals a Lleida

Pedro Martínez, durant el partit de semifinals a Lleida / M. A. Chazo/FCBQ

Jordi Agut

Jordi Agut

Pedro Martínez encara no sabia, en el moment de fer la roda de premsa posterior al partit, si el seu rival en la final seria el Barça o el Girona, però per a ell "ser a una final d'una competició oficial ens fa molta il·lusió i ens en faria encara més guanyar-la. Segurament més que al Barça. Que al Girona, possiblement ja no".

Martínez troba "decisiu en aquest tram de temporada disposar de tots els jugadors que continuen respecte de l'any passat. Vas molt avançat i és una feina que ja no has de fer". De tota manera, considerava que el Joventut "també conserva molts jugadors i la temporada passada van ser tercers". Respecte del partit, "hem tingut molt bon ritme en la primera meitat, fent moltes coses bé, i a la segona l'hem perdut una mica. Però quan això passa, no ens hem posat nerviosos i hem seguit insistint". Prova d'això, els 19 rebots ofensius capturats.

També ha cridat l'atenció els 40 tirs de tres intentats. Per a ell, "el que compta és que els hem llançat amb convicció, sobretot a la primera meitat. Avui n'hem tirat tants i un altre dia no ho farem tant, depèn del dia". Sobre la possibilitat que Robinson jugui la final ho ha despatxat amb un críptic "no soc metge, em remeto al que diu el club", que ha dit allò tan típic que la seva evolució en marcarà la disposició.

Abans, el tècnic de la Penya, Carles Duran, a part de felicitar el Manresa "perquè ha estat millor que nosaltres en tot", no s'ha mostrat gaire preocupat, ja que l'important és "arribar bé al primer partit de lliga". Ha recordat que hi ha jugadors nous i que Feliz acaba d'arribar. Sí que estava molest, però "pels 19 rebots ofensius que ens han agafat, que demostra que tenien més intensitat que nosaltres". No ha volgut entrar en si la continuïtat de molts jugadors del Manresa és determinant en aquest moment de la pretemporada ja que "el que compta és com arribis a l'inici de l'ACB".