Bàsquet/Lliga Endesa

Pedro Martínez: "Ens ha agafat ansietat al primer quart, però no ens hem enfonsat"

L'entrenador del Baxi reconeix l'esforç del seu equip a l'hora de no desenganxar-se del rival i la importància dels minuts de Robertson al tercer període

Pedro Martínez, parlant amb els tècnics ajudants del València Fernando San Emeterio i Juan Maroto abans del partit

Pedro Martínez, parlant amb els tècnics ajudants del València Fernando San Emeterio i Juan Maroto abans del partit / M. A. Polo /ACB Photo

Jordi Agut

Jordi Agut

No estava descontent, després del partit, Pedro Martínez per l'actitud dels seus homes, tot i que l'oposició d'un equip d'Eurolliga com el València havia estat massa forta per al joc de l'equip. El tècnic explicava que, en general, "hem jugat un bon partit. El nostre pitjor moment ha estat a l'inici, en què ens hem vist intimidats pel seu físic durant els cinc o sis primers minuts. Això ha fet que haguem anat per darrere en el marcador i haver de fer un esforç i tenir males sensacions".

Ha estat a partir d'aquest moment que "ens ha agafat ansietat perquè no aconseguíem jugar com volíem. Ens ha afectat, però reconec que el meu equip no s'ha enfonsat, ha lluitat i ha jugat amb esforç. Hem fet algun bon tir a la represa que no ha entrat". Per això ha relativitzat com ha acabat tot. "Així és el joc. Ens ha faltat alguna cosa per guanyar a una pista tan difícil, però per com hem començat, està bé haver pogut estar dins del partit en els quaranta minuts".

Per explicar alguna de les claus de l'enfrontament, "segurament l'aparició de Robertson ens ha afectat. No estava destacant, però ha tingut un moment a final del tercer quart i inici de l'últim en què no hem ajustat bé i per això són així els jugadors de talent. Estan jugant malament, però acaben apareixent. És normal perquè és bo i el València té moltes situacions en què el busca per tirar. Sempre creus que ho podies haver fet millor, però no tinc cap crítica al meu equip i estem en un procés de conèixer-nos i de millorar perquè queda molta temporada per davant".

Com sempre que torna a València, se li ha recordat el seu passat al club. "No soc gaire partidari de parlar del passat. Quan vinc veig moltíssima gent amb la que vaig treballar i em considero part de la història del club i per a mi és un orgull tornar i espero tornar algun dia com a entrenador rival al pavelló nou".